Zoek je een nieuwe medewerker? Kies dan voor de marketingrecruiter.

Zoek vanuit je eigen bedrijfsnaam, en niet via een recruitersnaam

De arbeidsmarkt is anno 2018 enorm gespannen doordat er meer vacatures dan werkzoekenden zijn. Echter, uit onderzoek blijkt dat 70% van de werknemers latent zoekende is. Komen zij in contact met een mooie, interessante nieuwe functie, dan komen ze zeker praten.

Recruiters doen goed zoek werk. Maar als werknemer ga je liever direct met een bedrijf in gesprek, dan eerst via een recruiter. Daarom kun je nu ook de recruiter op jouw stoel laten plaatsnemen. 10xbeter maakt een vacaturevideo en zet de online marketingcampagne uit voor het aantrekken van de perfecte kandidaat. De recruiter van Move-on-Recruitment zoekt actief en laat de vacature aan geschikte kandidaten zien. Move-on werft, selecteert, en presenteert je de juiste kandidaat.

Als ondernemer hoef je dus niets te doen. Let op: de vacaturecampagne kan ook meer klanten opleveren, waardoor een 2e vacature kan ontstaan!

Voor OAMKB zochten we een medewerker/ster organisatie en financiële administratie. “Heb jij je HBO bedrijfseconomie op zak en 1 a 2 jaar werkervaring, ben je zeer accuraat en wil je werken in een jong, vriendelijk team, dan nodigen we je heel graag uit te solliciteren via info@oamkb.nl ter attentie van Renee Petiet.”

Deze vacature is inmiddels vervuld. Van harte gefeliciteerd Shernouska!