De kennis ligt op straat, de omzet ook! Ja dat zeggen ‘ze’

Maar HOE dan? Hoe zorg je ervoor dat je:

– meer omzet krijgt, zonder dat je je een ‘verkoper’ voelt.

– meer (grote) klanten krijgt, zonder dat je mensen iets opdringt

– een goed verkoopgesprek hebt, zonder het gevoel van ‘bedelen’?

Lees hier de Marketing tips inspiratie die je helpen

De grootste Marketing tip die we je kunnen geven is: je meest aantrekkelijke zelf te zijn, je talent zijn werk te laten doen en je af te stemmen op mensen die daar baat bij hebben. Ja maar HOE dan?! Zul je mogelijk denken.

In deze artikelen lees je vanuit verschillende invalshoeken HOE deze marketing tips kunt toepassen. Het zijn artikelen gebaseerd op trainingen met de ondernemers uit onze praktijk. Van ZZP’er tot baanbrekende start-up, tot ervaren internationaal Financieel directeur. Marketing gaat over de ondernemer. De cultuur die hij/zij het bedrijf in brengt, de mensen die er aangenomen worden, de manier van communiceren, service verlenen, beslissingen, investeringskeuzen. Marketing is heel persoonlijk. Daarom vind je hier geen hoogdravende artikelen, maar alledaagse gebeurtenissen in een theoretisch kader besproken. Vanuit dit theoretisch kader kun je de opgedane kennis gemakkelijk naar je eigen alledaagse gebeurtenissen vertalen.

Meer onderwerpen?

We wensen je heel veel plezier met deze tips en inspiratie voor je onderneming. Vind je dat we een onderwerp nog niet besproken hebben, die er ECHT bij hoort, laat het ons direct weten!

Wat 10xbeter weet

Wat 10xbeter weet is dat iedere ondernemer een uniek talent heeft. Dat talent zien we al heel snel. Vervolgens weten we de mensen te vinden die om dit talent staan te springen! Daarom werken we in trainingen en trajecten aan het naar boven halen van jouw talent en vertalen we die in woord en beeld. Vervolgens trekken we met een campagne je mensen aan die baat hebben bij juist jouw talent. Het is voor ons een feest om samen te werken en mensen zo bij elkaar te brengen. Nee, we doen niet aan relatiebemiddeling in de liefdelijke zin van het woord, maar wel in de vriendelijkste zin.

Daarom vinden we recruitment ook een marketing taak. Daar komt binnenkort ook een artikel over.

Liever efficient dan moe?

Heb je geen zin om alles zelf door te lezen en te onderzoeken en wil je NU werken aan meer omzet en klanten, bel ons dan direct voor een kennismakingsgesprek! Bel 024-7852145