Introductie Kernzaken en intuïtief Leiderschap

Jolien Slavenburg, directeur van Kernzaken heeft mij gevraagd mee te denken over het uitbouwen van de Leergang Intuïtief Leiderschap. De leergang startte 2x per jaar en het liefst zou Jolien dit 4x per jaar doen, omdat ze weet dat die behoefte er in de markt is, maar…

Het duurt even voor mensen begrijpen wat intuïtief leiderschap precies inhoudt en wat de leergang hen oplevert.

Intuïtie is natuurlijk een moeilijk te omschrijven begrip en voor meerdere interpretaties vatbaar. Jolien wilde niets van het zweverige, maar zakelijk en concreet.

Het traject

Zoals bij elke opdrachtgever, begonnen we met het Marketingtraject van 3 stappen: doel, doelgroep, propositie en positionering, concurrenten en marketing acties. Dit resulteert in een marketingplan voor het komende jaar.

De uitdaging

Hoe krijg je mensen overtuigd van iets dat ze nog niet precies begrijpen? Het antwoord was simpel: het mensen laten erváren.

De Salesfunnel

Daarom zijn we gestart met een kosteloze wandeling van 20 minuten waarin je ervaart hoe Kernzaken werkt. Tevens komt ter sprake wat Kernzaken onder intuïtie verstaat.

De vervolgstap is een betaalde 45 minuten wandeling waar mensen daadwerkelijk ervaren dat hun intuïtie bereikbaar is en hen concreet helpt in het oplossen van een probleem.

Wanneer mensen hun inzichten delen met Kernzaken door een mailtje te sturen, zijn ze ‘aangehaakt’. Dit is het moment dat er persoonlijk contact wordt geïnitieerd door Kernzaken om mensen uit te nodigen bij een lezing, inspiratiediner, retraite of een kennismakingsgesprek.

Mensen met een klein budget worden tegemoet gekomen in de kortere programma’s. Mensen met weinig tijd, waarbij budget minder belangrijk is, worden tegemoetgekomen in het individuele programma.

Over Kernzaken

Kernzaken biedt leiderschapsprogramma’s voor directieleden en high professionals die vanuit eigen wijsheid hun impact en draagvlak willen versterken.

Directeur Jolien Slavenburg heeft binnen Kernzaken haar werk volledig toegespitst op het bekrachtigen van het nieuwe leiderschap, waarin het versterken van intuïtie een cruciale rol speelt. 

De programma’s gaan eerst naar de zuivere intuïtie om van daaruit tot daadkracht en concrete actie over te gaan.

Geïnteresseerd in intuïtief leiderschap? Kijk op https://www.kernzaken.nl/kerndag-in-de-natuur/ en bestel de informatiebrochure.

Meer over Jolien Slavenburg van Kernzaken

Jolien startte haar loopbaan met de behandeling van militairen en veteranen die met een oorlogstrauma terugkeerden van onze missies. Ze ontdekte hoezeer het juiste doen op het juiste moment op de proef kan worden gesteld en wat de consequenties daarvan zijn.

Deze inzichten nam ze mee naar het bedrijfsleven, waar ze nu 25 jaar directieleden en high professionals begeleidt om vanuit eigen wijsheid hun impact en draagvlak te versterken. Jolien is tevens als lector verbonden aan Nyenrode in diverse leiderschapsprogramma’s.

Meer informatie vind je op www.kernzaken.nl. Zoals genoemd: een mooie kennismaking is de kosteloze Kernwandeling van 20 minuten. Ideaal voor tijdens je lunchpauze. Ga en geniet!