Laat (latent)werkzoekenden zien wat je in huis hebt met een vacaturevideo!

De arbeidsmarkt is anno 2019 enorm gespannen doordat er meer vacatures dan werkzoekenden zijn. Echter, uit onderzoek blijkt dat 70% van de werknemers latent zoekende is. Komen zij in contact met een mooie, interessante nieuwe functie, dan komen ze zeker praten!

Recruiters doen goed zoek-werk. Werkzoekenden gaan echter liever direct bij het bedrijf zelf kijken. Daarom kun je nu ook de recruiter op jouw stoel laten plaatsnemen. 10xbeter maakt een vacaturevideo en zet de online marketingcampagne uit voor het aantrekken van de perfecte kandidaat. De eigen of door ons ingevlogen recruiter zoekt actief en laat de vacature aan geschikte kandidaten zien. De recruiter werft, selecteert, en presenteert je de juiste kandidaat.

Als ondernemer hoef je dus niets te doen. Let op: de vacaturecampagne kan ook meer klanten opleveren, waardoor een 2e vacature kan ontstaan!

Voor OAMKB zochten we een medewerker/ster financiële administratie en organisatie: “Heb jij je HBO bedrijfseconomie op zak en 1 of 2 jaar werkervaring? Ben je zeer accuraat en wil je werken in een jong, vriendelijk team? Dan nodigen we je heel graag uit te solliciteren via renee.petiet@10xbetermarketing.nl.”

Deze vacature is inmiddels vervuld. Van harte gefeliciteerd Shernouska!

Jouw vacature ook promoten? Neem direct contact op voor de mogelijkheden.